Calibre 2.70 icon

Calibre 2.70 gratis downloaden

Gratis downloaden
Calibre 2.70 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 66.29MB
versie: 2.70
Ontwikkelaar: Kovid Goyal
Date Updated: APR-29-2016

Ben je dol op e-boeken? Ben je op zoek naar een softwareprogramma dat je kan helpen bij het beheren van jouw verzameling? Dan moet je Calibre downloaden. Dit is een opensourceprogramma voor het beheren van je e-boeken. Deze innovatieve software is voornamelijk een applicatie om e-boeken te catalogiseren, en werkt als een digitale bibliotheek van je archieven. Met behulp van de intuïtieve database kun je je e-boeken sorteren op auteur, titel, datum, beoordeling, uitgever, omvang en serie. Het programma beschikt tevens over een extra metadata-veld waarmee je naar e-boeken kunt zoeken met behulp van tags of opmerkingen.

Calibre heeft ook een synchronisatie-functie, zodat je je e-boekenverzameling die op je computer is opgeslagen kunt updaten met de e-boeken die op je mobiele apparaat zijn opgeslagen. Draagbare e-boek-lezers zijn onder meer Sony PRS, Amazon Kindle, iPhone, Cybook Gen 3 en Android. De software wijzigt automatisch het formaat van het e-boek naar een formaat dat jouw toestel kan herkennen.

Deze applicatie beschikt ook over een nieuwsfunctie die ingesteld kan worden om automatisch nieuws te verzamelen van het internet via RSS-feeds. Deze gegevens kunnen vervolgens worden omgezet naar een e-boek dat je op je draagbare lezer kunt downloaden. En als een krachtige e-boek-lezer zelf, is Calibre zonder twijfel de enige applicatie die je nodig hebt voor je verzameling e-boeken.

Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal: