Golden Videos VHS to DVD Converter 3.01 icon

Golden Videos VHS to DVD Converter 3.01 gratis downloaden

Gratis downloaden
Golden Videos VHS to DVD Converter 3.01 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Gratis programmatuur
Bestand Grootte: 2.80MB
versie: 3.01
Ontwikkelaar: NCH Software
Date Updated: AUG-09-2013

Iedereen weet dat video's die opgenomen zijn in VHS-formaat niet eeuwig goed blijven. Daarom wordt het aangeraden om deze oude videobanden om te zetten naar een nieuwe technologie, die duurzamer is en een betere kwaliteit heeft.

Golden Videos VHS to DVD Converter is een applicatie die ontworpen is om de inhoud van een videoband over te zetten naar het moderne dvd-formaat. Om dit te kunnen doen, vertelt deze applicatie je hoe je de videospeler moet aansluiten, waarna je een aantal zaken voor de kwaliteit kunt instellen. Vervolgens kun je rechtstreeks branden op een disk of het bestand opslaan in een hoge kwaliteit AVI- of MPEG-formaat.

De eenvoudige interface van Golden Videos VHS to DVD Converter zorgt ervoor dat je geen speciale technische kennis hoeft te hebben. Zo kun je er zeker van zijn dat de herinneringen die op je oude videobanden staan geen schade zullen ondervinden door een onjuist gebruik van het programma.

Elke dag die verstrijkt raken je VHS-banden steeds meer beschadigd. Dus haast je, en zet ze om naar dvd. Download Golden Videos VHS to DVD Converter nu!

Beperkingen van de Proefversie:

- Je kunt het maar een beperkte tijd gebruiken.

- Sommige functies kunnen niet worden gebruikt.