A-PDF Watermark 4.7.6 icon

A-PDF Watermark 4.7.6 gratis downloaden

Gratis downloaden
A-PDF Watermark 4.7.6 gratis downloaden Screenshot
Licentietype: Trial
Bestand Grootte: 4.58MB
versie: 4.7.6
Ontwikkelaar: A-PDF.com
Date Updated: JUL-31-2013

Als u op zoek bent naar een betrouwbaar softwareprogramma voor het toevoegen van watermerken, dan is A-PDF Watermark echt iets voor u. Deze applicatie kan Acrobat PDF-documenten verwerken in een batch.

Zelfs zonder het op te slaan, kunt u het bestand met het watermerk afdrukken. Ook kunt u mappen beheren, want zodra de bestanden zijn gekopieerd, wordt het watermerk toegevoegd en wordt het bestand zelf naar een andere map gestuurd.

A-PDF Watermark heeft zichtbare watermerken, zodat uw auteursrechten beschermd zullen zijn. Daarnaast kunt u ook een stempel en bestandstatus aan de PDF-documenten toevoegen voor een grotere betrouwbaarheid.

Watermerken kunnen zowel op een vaste plek of in een tegel, aan de boven- of onderkant, worden geplaatst. En het mooiste van alles is, is dat Adobe Acrobat geen vereiste is voor A-PDF Watermark.

Met dit programma heeft u de beschikking over volledige en betrouwbare applicaties. Download het nu en zie zelf hoe eenvoudig u watermerken op uw PDF-documenten kunt zetten.

Algehele waardering
  • Interface:
  • Bruikbaarheid:
  • Prestaties:
  • Totaal: